Reino Canino zorgt voor een complete behandeling. Uw huisdier wordt deskundig behandeld door gediplomeerde hondentrimmers. Wilt u meer weten over de onderstaande diensten, klik dan op één van onze onderstaande diensten of reserveer je afspraak online. U kunt eventueel ook telefonisch contact opnemen via 020 528 9522

Diensten voor uw hond

Standaard bij een behandeling in onze trimsalon: 

  • Het wassen & föhnen van de vacht.
  • De reiniging van de oren.
  • Het knippen van de nagels.
  • Het verwijderen van eventuele vlooien of teken.
  • Deskundig advies.

Honden wassen is bij ons een heerlijk warm bad en een massage met behulp van alleen de beste producten. Tijdens het bad worden de klieren ook gecontroleerd. Voor verschillende vachten wordt gebruik gemaakt van diverse hondenshampoo, zoals bijv. shampoo voor witte vachten, shampoo voor pluk vachten, medicinale shampoo voor de honden met huid problemen, universele shampoo voor de normale vachten en parasitaire shampoo tegen vlooien e.a. parasieten. Dit is belangrijk voor de vachtverzorging van uw hond. Bij een trimbeurt wordt de hond ook altijd standaard gewassen.

De Trimbeurt en verzorging van uw huisdier.
Voor uw lievelingshuisdier hebben wij een compleet modern ingerichte salon met de nieuwste apparatuur.
Onze trimsalon service is uniek in zijn onderscheidende stijl, uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit en voor uw huisdier.
Reino Canino biedt ook en unieke hondenproducten en accessoires.
Onze verzorgingsproducten zijn geschikt om de beste resultaten te behalen tijdens
Dit allemaal in combinatie met de kennis en ervaringen van onze hondenstylisten; Monica Calderon en Alexander Molero Sanchez en Enrico Maria Garofalo.

De zomer brengt ons altijd zonnige en warme dagen. Perfect om van de zon te genieten maar ook goed voor parasieten zoals vlooien en tekens die vermenigvuldigen in het gras maar ook op dieren. Daarom is het belangrijk om onze viervoetige vriend te beschermen met vlooiendruppels en of vlooien- tekenband. Maar het komt voor dat de vlooien en tekens en immuniteit hebben tegen de beschermmiddelen. Daar komen wij bij kijken, wij zijn volledig voorbereid om alle parasieten te bestrijden. Wij gebruiken speciale shampoos die de vlooien en teken bestrijden op jouw hond of kat. Deze shampoo is ook vriendelijk voor de huid van jou trouwe viervoeter. We gebruiken een speciale machine die ozon direct in het water produceert om een antibacterieel bad te creëren en meer, we controleren de viervoeter in zijn geheel, tijdens en na het bad, om zeker ervan te zijn dat hij/zij geen parasieten meer heeft.

Ons huidverzorgingshampoos hebben een speciaal schuim dat ervoor te zorgt dat onze honden en katten de juiste behandeling krijgen voor de huidproblemen, zoals hypersecretie die wordt gekenmerkt door vettig haar en huid, onaangename rancid geur en actuele problemen met huidveranderingen. Onze shampoo helpt bij het elimineren van keratine sebaceous schalen, verminder de overmatige seborrhea, het regelt huidbacteriën, flora en schimmels. Het vermindert jeuk dat wordt veroorzaakt door de huidafwijkingen, en dankzij de lage pH is een bacteriostatisch werking op de huid perfect om infecties te voorkomen. Bij dieren met serieus huid geval adviseren we twee keer per week een bad gedurende de eerste week en dan eenmaal per week elke 4 weken, dan 1x per maand. Voor minder ernstige gevallen zal het beter zijn om de behandeling elke 30 dagen te herhalen.