Reino Canino Kleine Honden Oppasdienst

dog sitter woodinville wa1Bij Reino Canino zijn we gepassioneerd over dieren en hun zorg en welzijn. Onze zorgvuldig huisdierzifter's, of hondenoppassers service is beschikbaar om oppas dienst te bieden voor kleine honden, wanneer u er niet kan zijn. Wij bieden hondenoppas voor kleine honden en "pupies" van grootte rassen voor heel Nederland, waardoor u de vrijheid krijgt om een korte / groot vakantie of zakenreis met totale gemoedsrust te nemen.

Helaas kunnen we onze huisdieren niet altijd op vakantie meenemen. Uw huisdier heeft ook zorg nodig als u op zakenreis bent of als gevolg van een ziekenhuis opname. Bij Reino Canino Oppasdienst, kunt u uw kleine hond of kat in goede handen verlaten. U kunt uw huisdier met goed vertrouwen en een gerust hart achterlaten bij ons. We zullen alles doen om ervoor te zorgen dat hij ook een positief vakantiefeest krijgt! Wij begrijpen echter helemaal hoeveel u uw huisdier zal missen en hoe moeilijk het is om uw kostbare huisdier in de zorg van 'vreemden' te laten. Aarzel niet om ons te bellen of te mailen om uit te vinden hoe uw huisdier doet! De oppasdienst is ideaal voor uw hond om te verblijven als u aan het werk bent of wanneer u voor een dag of voor vakantie, zakenreis weg bent. 

Waarom Reino Canino Kleine Honden Oppasdienst?

Foto Alex MoleroMijn naam is Alex Molero: en ik ben de eigenaar van Hondentrimsalon en Honden Oppas Centrum  “Reino Canino” Amsterdam. Reinio Canino Honden Oppasdienst is alleen voor honden in Categorie Klein . Valt uw hond(en) in deze categorie, dan is uw hond meer dan welkom bij Honden Oppas Centrum “Reino Canino” Ook "pupies" van grote rassen zijn welkom.
Waarom zou u Reino Canino als de beste honden vriend en oppasser van uw hond moeten boeken? Ja, dat klopt .. U bent zoals de moeder en de vader van uw hond (en) en wij kunnen de beste vriend en oppasser van uw hond zijn!

Vertrouw mij als ik zeg dat u dagelijks foto's en video's (tenminste 10) van uw hond met plezier in het park krijgt, op deze manier weet u dat uw vierv
oeter in goede handen is en met een geweldige tijd. Het weer is nooit een probleem voor een hondwandelaar en dus je weet dat je kan rekenen op ons bij regen of zonneschijn. Ik hou van elke wandeling naargelang de behoefte van honden.

hondjes in park

Elke hond is anders en ze hebben allemaal zeer sterke gedragseigenschappen en dat moet ook in overweging genomen worden. Dus niet alleen uitlaten, maar ook spelen, onder een boom liggen, in de hete dagen veel water bij de hand hebben, heel vaak en veel lekkernijen (indien toegestaan natuurlijk) en het belangrijkste is iemand te hebben die op ieder moment met een hond kan omgaan met liefde en discipline door in controle te zijn en op hetzelfde moment speels en leuk en zorgzaam is.

Honden die goed gedragen, zijn gelukkige honden. Dus als u oppas of hulp nodig hebt, boek nu online op deze website u reservering voor de benodigde dagen, weken of zelfs maanden. Wij hebben vrijwel altijd andere sociale kleine honden die graag lekker spelen en uitrekken voor lange wandelingen elke dag….. dus moet u naar buitenland, werken, ziekenhuis of anders, u kunt altijd op Reino Canino Hondentrimsalon en Hondenoppas, rekenen.

Het mooiste is dat u zelf de dagen online op onze website kan reserveren en indien gewenst ook betalen met iDeal. Onze prijzen zijn vast en kortingen zijn toegepast voor langere oppas dagen. U kan dus hier of hieronder Oppas Pakketten bestellen , dus hoe meer dagen hoe meer korting, die kunt u bij online reserveren indienen en er word dan meteen de korting toegepast.

Honden zijn onze passie! Elk medewerker van Reino Canino, zijn mensen die van honden houden, anders, zouden ze hier niet werken., want om met honden te werken, moet je van ze houden, kan niet anders. Ons werk word door liefde voor honden gedreven.
Zoek uw hond eerst in Categorie Klein door hier te klikken alvorens online te reserveren.
Heeft u na lezen van deze artikel nog vragen? Neemt gerust vrijblijvend contact met mij op, ik zal u graag persoonlijk te woord staan.
Reino Canino, een koninkrijk van honden paradijs.